preskoči na sadržaj

Srednja škola Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod

Login
 

Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 23. 5. 2010.

Ukupno: 425551

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Marko Vragolović, osvojio treće mjesto sa svojom maketom „Lovačka čeka“
Autor: Ivan Luc, 12. 5. 2017.

Fakultet za odgojne i obrazovane znanosti Sveučilišta  Josipa Jurja Strossmayer iz Osijeka je organizirao nagradni natječaj za maturante iz područja kreativnosti. Učenik naše škole, Marko Vragolović, smjer šumarski tehničar, je osvojio treće mjesto sa svojom maketom „Lovačka čeka“ pod mentorstvom Darie Pinjuh Budisavljević, dipl.ing.šumarstva.


        U sklopu Dana otvorenih vrata 05.05.2017.  održana je svečana sjednica prigodom Dana Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera.

            Počela je govorom dekana Fakulteta, prof. dr. sc. Damira Matanovića, koji je uz pohvale i zahvale te čestitke istaknuo kako je Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u protekloj godini bio izrazito prosperitetan. “Odvažili smo se, izišli iz svoje zone konformizma i krenuli nekim novim putevima”, rekao je Matanović.

            Šest je učenica primilo Dekanovu nagradu na osnovi višeg prosjeka ocjena, isticanja na vježbama, djelovanja u udrugama te sudjelovanja u izvannastavnim aktivnostima koje pridonose ugledu Fakulteta.

            Na objavljeni Natječaj Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku do 15. Ožujka 2017. godine pristiglo je više desetaka raznovrsnih uradaka maturanata, od kojih je Povjerenstvo za izbor najboljega rada maturanata odabralo 3 rada i dodijelilo nagrade kako slijedi:

 

  1. Nagrada i 5.000,00 kuna- Maturanti 4.d razreda Gimnazije Županja za video uradak “Sort ‛n‛ Roll” pod mentorstvom Gorana Kneza, prof.
  2. Nagrada i 2.000,00 kuna- Robert Erdelji, maturant 4.d razreda Škole primjenjene umjetnosti I dizajna Osijek za kiparski uradak “ Umna palača” pod mentorstvom Drage Stojakovića, mag.kip.prof.
  3. Nagrada i 2.000,00 kuna- Marko Vragolović, maturant 4.f razreda Srednje škole Antun Matija Reljković, Slavonski Brod za maketu lovnotehničkog objekta “Lovačka čeka” pod mentorstvom Darie Pinjuh Budisavljević, dipl.ing. šumarstva

 Nagradu je primio  Marko Vragolović zajedno sa mentoricom te  ostali autori radova koji su odnijeli prva dva mjesta na natječaju za najbolji rad maturanata.

Ima li ljepšeg kraja tjedna  i boljeg društva od malih- velikih ljudi punih znanja, energije, neobuzdane mašte i raskošnog talenta.Hvala Fakultetu što je prepoznao ovaj rad između toliko radova koji su pristigli na Natječaju, a Marku želimo neka nastavi uspiješno i dalje spajati ljubav prema struci i umjetnost .Čestitamo Marko!

- Temelji uspjeha projekata su na idejama, kreativnosti i hrabrosti. Zahvaljujući tome Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti ispunjava svoju misiju i viziju, uključuje se u europski prostor istraživačkog obrazovanja te mudrim, odgovornim i učinkovitim djelovanjem pridonosi napretku zajednice - zaključio je dekan Matanović.

 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju